Öltözködj 2024-ben: Hogyan dobd fel az öltözékedésed a legdivatosabb eszközökkel?

A megfelelő nyaklánc, fülbevaló vagy karkötő viszont kiemelheti az öltözéked legjobb tulajdonságait. Magas nyakrész esetén nyaklánc helyett fontold meg például a fülbevalót. Egy pánt nélküli ruhához egy merész nyaklánc érdekes elemet adhat. Ne feledd, a cél a kiegyensúlyozott megjelenés, nem pedig a túlzás. Válassz egy fókuszpontot, és hagyd, hogy a többi darab kiegészítse azt.

 

Mindazonáltal, a táskák és a cipők több mint praktikus tárgyak; stílus meghatározóak. Használhatók arra, hogy új színt vigyenek be az öltözékébe, vagy hogy a meglévő árnyalatok valamelyikéhez kapcsolódjanak. Összességében viszont a táska és a cipő stílusának ki kell egészítenie az öltözéked formai és általános hangulatát. Egy elegáns táska jól illik a hivatalos öltözékhez, míg más táska jobban fog menni egy hétköznapi megjelenéshez.

 

Az öveket sokszor figyelmen kívül hagyják, pedig erőteljes kiegészítők lehetnek. Azon kívül ugyanis, hogy hangsúlyozzák a derekat, vagy kontrasztos színt adhatnak az öltözéknek, teljessé is tehetik azt.